Mindtip 72 Wat doe je na de Mindfulness Training?
0 min. leestijd

Mindtip 72 Wat doe je na de Mindfulness Training?

Ik geef nu al heel wat jaren Mindfulnesstrainingen. En het is enorm fijn en dankbaar werk. Ik zie mensen opfleuren en zich ontplooien. We kennen allemaal inmiddels wel de weldadige resultaten van die Mindfulness trainingen.

Maar na die trainingen laten we elkaar los en moeten de deelnemers het verder maar uitzoeken. En we weten dat de effecten van mindfulness langzaam verdwijnen als je niet blijft oefenen. Maar de discipline en motivatie blijken voor velen moeilijk vol te houden. Zo jammer!

Nu organiseerden wij al een aantal jaren open meditatieavonden en stiltedagen om mensen de gelegenheid te bieden om het mindfulnessvuurtje brandend te houden. Maar daar hebben we nu een extra impuls aan gegeven door onze Mindfulness oefengroep op te richten. We hebben die de Mindfulness Sangha genoemd. Sangha is de benaming voor een groep mede beoefenaren.

Het is een mogelijkheid om mee te doen met onze maandelijkse bijeenkomsten, om daar met elkaar te oefenen en nieuw materiaal aangereikt te krijgen. En daarnaast is het een online plek om elkaar te ontmoeten en waar we al ons materiaal ter beschikking stellen aan de deelnemers. Meditaties, filmpjes, theorie, teksten en webinars.

Ook al kun je de live bijeenkomsten niet bijwonen, de online oefenplek alleen al is de moeite waard om te bezoeken.

Ik nodig je dan ook van harte uit om hier eens een kijkje te nemen.

Mindful Sangha

En wellicht mag ik je verwelkomen in onze Sangha.

Warme groet

Kees Dullemond

 

 

Over de schrijver
trainer, coach en eigenaar van Mindable.
Reactie plaatsen