Mindable zakelijke dienstverlening

Training en Coaching

Specialist in Communicatie en Samenwerking

8,7+

Waardering van onze klanten

25+

Jaren ervaring

1400+

Tevreden deelnemers

Wat vinden wij belangrijk? 

Resultaten

Voor bedrijven is het behalen van optimale resultaten van het grootste belang! Wij zijn specialisten op het gebied van samenwerking en communicatie.

Gezondheid en welbevinden

In een gezond bedrijf werken gezonde mensen. We weten dat stress en burnout inmiddels epidemische vormen aannemen. Voor ons is het leren omgaan met spanning een aan te leren vaardigheid. Wij bieden preventieve coaching en training aan die daar op aansluiten. 

Maatwerk voor iedere organisatie

Voor jouw bedrijf of organisatie ontwerpen we maatwerkprogramma's. Na een uitgebreide intake brengen we onze expertise en ervaring in om een programma te maken wat past binnen jullie beschikbare tijd en budget. We gaan voor optimale resultaten, zijn flexibel en kunnen snel schakelen. We besteden veel aandacht aan borging van onze programma's. 

Waar kunt u ons voor inschakelen?

Leiderschapsvraagstukken

Training en begeleiding op het gebied van coachend leiderschap.

Feedback geven en ontvangen

Dat is bij ons meer dan een techniek. Het is ook een bewustzijn en een cultuurgegeven. Dus we graven iets dieper dan alleen maar een paar tips en tricks. 

Persoonlijke effectiviteit en time-management

Soms gaat het om simpelweg agendabeheer en prioritering. Persoonlijke begeleiding op dit vlak levert vaak zeer snel resultaten op. 

Onderhandelen doen we altijd en overal.

Maar hoe doen we dat nu zonder dat er verliezers en winnaars zijn. Ontdek de mogelijkheden van elkaar ondersteunen en verder helpen in een onderhandelproces. 

Wat zou mindful leiding geven voor jou en je organisatie kunnen betekenen.

Leiding geven zonder dat je ego in de weg zit, ten dienste van de ander, met compassie en vanuit het hier en nu. Tja ... maar hoe? Daar hebben we heel veel ervaring in! 

Coaching en teamcoaching.

Soms draait het gewoon niet bij jezelf of in je team. Wij kunnen een stukje met je mee lopen. Je op het goede moment de goede vragen stellen en onze ervaring en expertise te bescchikking stellen.

coaching, training, wandelcoaching, hoorn, bos, strand, heide, coach, hoorn, Noordholland, coach van Hoorn

Wat is mijn werkwijze?

Hoewel ik terug kan grijpen op een aantal krachtige technieken (NLP, Mindfulness, ACT, systemisch werk, verbindende communicatie), zijn die methodes nooit leidend in onze aanpak. Zodat we een open-mind kunnen houden voor wat zich in het nu aandient in jouw organisatie. . 


Na een vrijblijvende intake waarin we kijken wat de mogelijkheden zijn maken we een passende offerte. 


Kennismaken?

We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden voor onze samenwerking met elkaar kunnen verkennen. 

Wij werk(t)en oa voor en samen met ....