Vip Coaching

Een jaar lang exclusieve coaching. Slechts vijf plekken beschikbaar! 

Bereiken wat je nodig hebt! 

Hoe behaal je de resultaten die je nodig hebt om een betekenis en waardevol leven te leiden. 

'To coach' betekent letterlijk: 

Het op comfortable wijze vervoeren van mensen van de plek waar ze zijn naar de plaats waar ze willen zijn. 

12

Coachingsgesprekken

365

Dagen/ jaar beschikbaar

5

Toppers per jaar

coaching, training, wandelcoaching, hoorn, bos, strand, heide, coach

Je bent op zoek naar een ervaren coach

Mijn naam is Kees Dullemond. 

Ik heb meer dan 15 jaar ervaring als coach voor directie, hoger management, bestuurders en ondernemers binnen tal van organisaties en bedrijven. VIPcoaching bied ik aan omdat ik er van uitga dat er van jou excellent leiderschap wordt verwacht, vanuit kracht, authenticiteit en met visie. Ik wil graag je sparringpartner zijn voor deze thema's. Welke onderwerpen kunnen aan bod komen?

 • Hoe begeleid ik een reactief team naar pro-activiteit?
 • Hoe pas ik mijn stijl van leidinggeven hierop aan?
 • Hoe ontwikkel ik een heldere visie en hoe krijg ik die ook over het voetlicht?
 • Hoe ga ik om met stress, wat zijn mijn stress-indicatoren?
 • Hoe stuur ik op motivatie EN resultaten?
 • Hoe onderhandel ik met mijn peers, leveranciers, opdrachtgevers, klanten?
 • Hoe houd ik mezelf scherp en fit?
 • Hoe krijg ik meer bezieling in mijn werk en leven?
 • et cetera

Niet (te veel) praten maar doen.

Uit zeer veel wetenschappelijk onderzoek blijkt dat transformatie vooral plaatsvindt na 'gedragsactivatie', en niet na eindeloos veel denken, overwegen, (in)voelen en analyseren. Onze coaching bestaat dan ook voornamelijk uit doen, ervaren en beweging! Ik nodig mijn coachees uit om vooral veel gedragservaringen op te doen in hun eigen context, of dat nu werk is of privé. Dus naast de coachingsgesprekken doorleef je de opgedane inzichten in jouw eigen omgeving. 
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Veel nieuwe inzichten.
De coaching heeft me veel nieuwe inzichten gebracht en het leven wat luchtiger gemaakt. Kees is een goede en fijne gesprekspartner en weet de juiste vragen te stellen. Een heel fijne plek, goede coach en waardevol traject, waar ik zowel privé als zakelijk mijn voordeel mee doe.
Helma ondernemer
Keerpunt in mijn leven.
Ik sliep slecht, ging  met tegenzin naar kantoor. En was gestressd en geen prettige collega. Toen besefte ik dat ik echt hulp nodig had om hier uit te komen. Na afloop van het traject voelde ik me echt herboren. Ik kan er weer tegenaan en heb weer plezier in wat ik onderneem. Een keerpunt in mijn leven.
Ronald advocaat

Hanteerbare technieken

Kees luisterde goed naar mijn verhaal, sloot aan bij mijn beleving  en deed  suggesties vanuit de "mindable"  gedachte. Je gaat dan samen met een goeie dosis humor aan de slag met serieuze vraagstukken. Resultaat is eenvoudig hanteerbare technieken die mij helpen een beetje lucht te blazen in tijden waarop ik dreig terug te vallen in "oude" patronen. Heel fijn!

Jeroen van Berkel opleider, begeleider

Praktisch

Ik neem je een jaar lang onder mijn hoede. Dit is het pakket: 


 • 12 maandelijkse coachingssessies van 1,5 uur (ter waarde van € 2625,00
 • Online Mindfulnesstraining (twv 95 euro) 
 • Toegang tot online VIPcoaching voor oefeningen, tips en psycho-educatie (ter waarde van € 350) 
 • Onbeperkt vragen stellen/ ondersteuning per email, telefoon of skype tussen de coachingsgesprekken door (ter waarde van € 500)
 • Deelname aan onze community, voor uitwisseling, successen delen en onderlinge ondersteuning. (gratis) 

We houden dit programma graag exclusief en daarom zijn er slechts vijf plekken per jaar beschikbaar. Er zijn nu nog drie plekken beschikbaar!Investering

De investering die ik vraag voor dit VIP-programma is 3000 euro. Je betaalt in maandelijks termijnen van 300 euro.  

Onze thuisbasis is in Hoorn. 

Bedragen zijn exclusief BTW. Voor coaching op locatie vragen we 0,45 euro per kilometer plus eventueel huur coachingsruimte. Dit in overleg. 

En zo gaan we van start: 

mindable-coaching-training-retraites

Je boekt een kennismakingsgesprek in. 

Meestal kan je binnen twee weken terecht voor dat kennismakingsgesprek. 
mindable-coaching-training-retraites

We hebben een klik (of niet)

Het is belangrijk dat het van twee kanten klikt. We trekken ten slotte een jaar lang met elkaar op. 
mindable-coaching-training-retraites

We verhelderen je coachvraag! 

We noemen dat in coachingsland ook wel de 'meetlat' . Ook al verandert die coachvraag meestal in de loop van het traject, we zetten vanaf het begin een stip op de horizon. 

mindable-coaching-training-retraites

Je krijgt een offerte.

Waarschijnlijk heb je een offerte nodig voor je werkgever. Ik maak in overleg met jou die offerte. Waarin we de kosten en de leerdoelen zullen formuleren. 
mindable-coaching-training-retraites

Na goedkeuring boeken we de gesprekken in.

Pak je agenda want we kunnen aan de slag. 
mindable-coaching-training-retraites

We evalueren regelmatig. 

We bespreken regelmatig de voorgang en het proces. Zijn we goed bezig of moeten we bijsturen? 
                                   

Coaching FAQ

Kan ik snel terecht bij Mindable?

Meestal wel, we zijn flexibel in onze agenda, dus de gemiddelde wachttijd voor een intakegesprek is twee weken. Met uitzondering van de zomerperiode. .

Waarom zou ik kiezen voor coaching bij Mindable?

Onze coach, Kees Dullemond, heeft meer dan 25 jaar ervaring in coaching, is docent coaching, en heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling en het begeleiden van mensen.
Je krijgt dus kennis, ervaring en de volle aandacht voor jouw ontwikkeling.

Wie maken gebruik van coaches?

Iedereen! Organisaties maken gebruik van coaches om het teamwork te verbeteren, of managers en medewekers te ondersteunen. Maar ook particulieren maken gebruik van coaches om te werken met levensvragen.

Wat is het verschil tussen therapie en coaching?

Therapie is probleem en verleden gericht. Coaching gaat over het bereiken van gewenste doelen. De coach richt zich vooral op het heden en de toekomst.
Bovendien werken therapeuten vaak met diagnoses en labeling, en wij houden ons ver van het plakken van stickers.

Welke methodes gebruiken we bij Mindable?

Allereerst staan de cliënt en de coachvraag voorop. Afhankelijk van vraag en behoefte kunnen wij putten uit een uitgebreide menu-kaart aan methodieken, zoals NLP, ACT, Mindful coachen, Verbindende communicatie, hypnose en systemisch werk.

Welke garanties biedt Mindable voor de coaching?

Wij garanderen privacy aan onze coach-cliënten. Dat staat ook in ons privacyreglement. Daarnaast houden we ons aan de gedragsregels van de NOBCO en de Coachfinder. Tevens hebben wij een duidelijke klachtenregeling.

Hoeveel cliënten/ deelnemers zijn je voor gegaan bij Mindable?

Wij hebben de afgelopen 25 jaar ruim 3000 clienten/ deelnemers gehad in onze trainingen en coachingstrajecten. En de gemiddelde waardering die we krijgen is een 8,9 !!

Waarom zou ik een coach nemen, er is toch niets mis met me?

Ik ben nog nooit iemand tegen gekomen waar iets mis mee is. We zijn allemaal hele bijzondere exemplaren. :) Maar soms heb je iemand nodig die je even een zetje geeft, iemand waar je mee kunt sparren, iemand die je ondersteunt en prikkelt. Zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Waar is Mindable te vinden?

Onze thuisbasis is Hoorn, Noordholland. Maar we zijn aangesloten bij het coachhuis, zodat we eigenlijk overal in Nederland een mooie plek hebben om te coachen.

Wat zijn de voordelen van een coachingstraject?

Coaching kan verschillende voordelen hebben, afhankelijk van de specifieke doelen en behoeften van de persoon die de coaching ontvangt. Sommige mogelijke voordelen van coaching zijn:

Het verhogen van zelfkennis en zelfbewustzijn: Coaching kan helpen om beter te begrijpen wat iemands kwaliteiten, uitdagingen en doelen zijn, wat kan leiden tot meer zelfkennis en zelfbewustzijn.

Het verbeteren van prestaties: Coaching kan helpen om beter te presteren op het werk of in andere gebieden van het leven, door middel van het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het aanpakken van belemmerende gedachten of gedrag.

Het verhogen van zelfvertrouwen: Door het ontvangen van positieve feedback en het behalen van kleine successen, kan coaching helpen om het zelfvertrouwen te verhogen.

Het verminderen van stress en het verbeteren van het welzijn: Door het aanpakken van uitdagingen en het leren omgaan met stress, kan coaching helpen om het welzijn te verbeteren.

Het versterken van persoonlijke en professionele relaties: Coaching kan helpen om beter te communiceren en omgaan met anderen, wat kan leiden tot verbeterde persoonlijke en professionele relaties.

Het behalen van persoonlijke doelen: Coaching kan helpen om doelen te definiëren en een plan te maken om deze doelen te behalen, wat kan leiden tot een groter gevoel van voldoening en succes.

                               

Zet de eerste stap

Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden zijn.