arrow_drop_up arrow_drop_down

Coaching

"Gesprekken-die-helpen." dr. Yvonne Burger, hoogleraar coaching aan de VU

Alle coaching kan weer live! 

We hebben een paar weken alleen online gecoacht, dat kan nog steeds als je dat zou willen, maar inmiddels zijn de RIVM regels versoepeld en mogen we ook weer live coachen. We kunnen in onze praktijk de 1,5 meter prima hanteren. Zie verder deze infografic van de NOBCO. 

null

€ 540
€ 480,-

ACT coaching

Mindable biedt coaching aan op basis van ACT, Acceptance en Commitment Therapy. Een zeer succesvolle en wetenschappelijk ondersteunde  methodiek die door meer en meer coaches en therapeuten toegepast wordt.

Men noemt dit wel de derde generatie coaching.

 3800 euro

3000,- euro

VIP-coaching

Per jaar coachen wij 5 toppers, die we onze onverdeelde aandacht geven voor hun ontwikkeling en succes! Geknipt voor jou! 

 • Dit is wat onze coachee's zeggen ....

  These slides will be slide-able on the live version of your page!


  " De gesprekken hebben me enorm geholpen om na een flinke crisis mijn leven weer op orde te krijgen. Ik ben de coach (Kees) daar zeer dankbaar voor." 

  Marieke


 • " Ik moest van mijn coach echt aan de slag, dat was wel even lastig af en toe maar het heeft me zo veel opgeleverd! De coaching heeft geresulteerd in een nieuwe betrekking waar ik echt mijn draai gevonden heb. Super bedankt! " 

  Daan


 • " Eindelijk mijn dwangmatigheid van me af kunnen schudden door de aanpak van Kees. Ik ga met veel meer liefde en compassie met mezelf om. Prettig voor mezelf en ook voor mijn omgeving." Super! 

  Annemiek

 • Erkend door coachfinder.nl

  een initiatief van Psychology magazine

  Lid van de Nobco

  Wij gebruiken cookies