arrow_drop_up arrow_drop_down

Coaching

"Gesprekken-die-helpen." dr. Yvonne Burger, hoogleraar coaching aan de VU

Alle coaching kan online! 

Ivm met de corona pandemie is het niet verstandig om elkaar ook 'live' te ontmoeten. Het is bij ons natuurlijk mogelijk om de intake en coachings-sessies per skype, zoom of evt per telefoon te doen. Neem even contact met ons op om dit te bespreken. 
€ 540
€ 480,-

ACT coaching

Mindable biedt coaching aan op basis van ACT, Acceptance en Commitment Therapy. Een zeer succesvolle methodiek die door meer en meer coaches en therapeuten gevolgd wordt.

Men noemt dit wel de derde generatie coaching.

 3800 euro

3000,- euro

VIP-coaching

Per jaar coachen wij 5 toppers, die we onze onverdeelde aandacht geven voor hun ontwikkeling en succes! Geknipt voor jou! 

 • Dit is wat onze coachee's zeggen ....

  These slides will be slide-able on the live version of your page!


  " De gesprekken hebben me enorm geholpen om na een flinke crisis mijn leven weer op orde te krijgen. Ik ben de coach (Kees) daar zeer dankbaar voor." 

  Marieke


 • " Ik moest van mijn coach echt aan de slag, dat was wel even lastig af en toe maar het heeft me zo veel opgeleverd! De coaching heeft geresulteerd in een nieuwe betrekking waar ik echt mijn draai gevonden heb. Super bedankt! " 

  Daan


 • " Eindelijk mijn dwangmatigheid van me af kunnen schudden door de aanpak van Kees. Ik ga met veel meer liefde en compassie met mezelf om. Prettig voor mezelf en ook voor mijn omgeving." Super! 

  Annemiek

 • Erkend door coachfinder.nl

  een initiatief van Psychology magazine

  Lid van de Nobco

  Wij gebruiken cookies