arrow_drop_up arrow_drop_down

Coaching

"Gesprekken-die-helpen." dr. Yvonne Burger, hoogleraar coaching aan de VU

Coaching in Hoorn zowel zakelijk als privé.  

Hoe kijken wij aan tegen coaching?

Coaching is voor Mindable het begeleiden van individuen of groepen zodat ze het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. We zijn daarin vooral de vragenstellers en minder de adviseurs. We gaan er van uit dat je zelf expert bent in jouw hele specifieke situatie. Onze aanpak gaat verder dan het geven van tips, trucs en het streven naar een quick fix. Maar al te vaak gaat het in coaching over het toepassen van modellen en theorieën. Wij willen de diepte in, op zoek naar wat jou weerhoudt om volledig tot bloei komen. Wij zetten daarbij coachings-methodes in die bewezen effectief zijn, alsmede onze 25 jarige ervaring.

Mentaal ontgiften

Per dag hebben we 40.000 gedachten waarvan 70% negatief. Dit heeft waarschijnlijk een evolutionaire oorzaak, maar wat belangrijker is, is dat we ons daar vaak niet bewust van zijn. We laten ons leven en dus ook onze samenwerking vaak leiden door deze mentale vervuiling. Wij helpen individuen en organisaties deze ''ruis'' te doorzien, te accepteren, maar niet vanuit die negativiteit te reageren. We leren je te handelen vanuit je (eigen)wijsheid en niet vanuit angst of boosheid.

Duurzaam leren

Ons doel is dat je na onze tussenkomst zelf in staat bent je persoonlijke ontwikkeling verder ter hand te nemen, de regie weer op te pakken. Niet alleen is je probleem of issue opgelost, maar je bent zelf in staat ook in de toekomst een wijs en passend antwoord te geven op veranderende omstandigheden en nieuwe uitdagingen. We beloven geen korte termijn wonderen, maar gaan voor lange termijn transformatie. 

Ondernemen en Purpose

Wij geloven dat ondernemen niet hetzelfde is als veel geld verdienen. Voor ons gaat het om een zinvolle bijdrage leveren aan je omgeving. Wat heb jij te bieden aan de mensen om je heen. Of het nu gaat om je klanten, je aandeelhouders of je collega's. We geloven erin dat ieder mens een heel persoonlijke 'purpose' heeft. Een maatschappelijke roeping. Wij helpen je deze purpose expliciet te maken en in te zetten in je onderneming.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil je eens geheel vrijblijvend met ons praten, pak de telefoon, of mail ons en we maken snel een afspraak!


Met welke thema's kun je bij ons terecht?

Ik heb stress-stemmings- of angstklachten en weet niet hoe ik die de baas word. 

Ik ben manager en wil kunnen sparren over leiderschapsthema's. 

Ik wil een stap zetten in mijn loopbaan maar weet niet goed wat ik nu precies wil. 

Ik ben werkloos en wil werken aan mijn presentatie en zichtbaarheid.

Et cetera .. 

Erkend door coachfinder.nl

een initiatief van Psychology magazine

ACT-Coaching

Mindable biedt coaching aan op basis van ACT, Acceptance en Commitment Therapy. Een zeer succesvolle methodiek die door meer en meer coaches en therapeuten gevolgd wordt.

Er zijn een paar opvallende verschillen met andere methodieken van coaching. Hieronder de meest opvallende elementen van ACT coaching. 

 • Centraal binnen ACT staat de ontwikkeling van jouw Mindfulle vermogens.
 • ACT richt zich op een waardevol en vitaal leven.
 • In plaats van het vermijden leert ACT je het accepteren van moeilijke gedachten en gevoelens.
 • Bij ACT gaat het om psychologische flexibiliteit op de lange termijn.
 • ACT richt zich op gedragsverandering en niet op het krijgen van een goed gevoel.
 • ACT is gebaseerd op de RFT (Relational Frame Theorie) en het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en daardoor evindence based.

Wil je meer weten over ACT? Klik hier.

Voor wie?

Act coaching is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen zonder strijd te hoeven leveren met beperkende gedachten en gevoelens.

Heb je soms de ervaring dat je van alles moet van je verstand? (het is niet goed genoeg, het moet beter, meer, sneller, efficienter et cetera) Dat we naar onszelf en de wereld op een bepaalde manier MOETEN kijken. (het is nu eenmaal zo; zo hoort het en niet anders; et cetera) Dan leer je met ACT een serie van zeer effectieve vaardigheden die je leren omgaan met ons ingewikkelde verstand. 

Investering

Het volledige individueel ACT traject is een intake, waarin we de FIT-60 test doen (een test om je psychologische flexibiliteit te meten), en vervolgens 6 sessies van een uur. Liefst binnen een periode van 2 maanden. Het hele traject kost 480 euro incl BTW (voor particulieren).  Zakelijke prijzen op aanvraag.

Praktisch

De gesprekken vinden plaats bij Mindable, Louise de Colignylaan 2, 1623 MD in Hoorn. U kunt de gesprekken boeken via deze link.

 3800 euro

3000,- euro

VIP-coaching

Per jaar coachen wij 5 toppers, die we onze onverdeelde aandacht geven voor hun ontwikkeling en succes! Geknipt voor jou! 

 • Dit is wat onze coachee's zeggen ....

  These slides will be slide-able on the live version of your page!


  " De gesprekken hebben me enorm geholpen om na een flinke crisis mijn leven weer op orde te krijgen. Ik ben de coach (Kees) daar zeer dankbaar voor." 

  Marieke


 • " Ik moest van mijn coach echt aan de slag, dat was wel even lastig af en toe maar het heeft me zo veel opgeleverd! De coaching heeft geresulteerd in een nieuwe betrekking waar ik echt mijn draai gevonden heb. Super bedankt! " 

  Daan


 • " Eindelijk mijn dwangmatigheid van me af kunnen schudden door de aanpak van Kees. Ik ga met veel meer liefde en compassie met mezelf om. Prettig voor mezelf en ook voor mijn omgeving." Super! 

  Annemiek

 • Lid van de Nobco

  Wij gebruiken cookies