Coaching in Hoorn

Coaching

"Gesprekken-die-helpen." dr. Yvonne Burger, hoogleraar coaching aan de VU

Coaching in Hoorn zowel zakelijk als privé.  

Hoe kijken wij aan tegen coaching?

Coaching is voor Mindable het begeleiden van individuen of groepen zodat ze het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. We zijn daarin vooral de vragenstellers en minder de adviseurs. We gaan er van uit dat je zelf expert bent in jouw hele specifieke situatie. Onze aanpak gaat verder dan het geven van tips, trucs en het streven naar een quick fix. Maar al te vaak gaat het in coaching over het toepassen van modellen en theorieën. Wij willen de diepte in, op zoek naar wat jou weerhoudt om volledig tot bloei komen.

Mentaal ontgiften

Per dag hebben we 40.000 gedachten waarvan 70% negatief. Dit heeft waarschijnlijk een evolutionaire oorzaak, maar wat belangrijker is, is dat we ons daar vaak niet bewust van zijn. We laten ons leven en dus ook onze samenwerking vaak leiden door deze mentale vervuiling. Wij helpen individuen en organisaties deze ''ruis'' te doorzien, te accepteren, maar niet vanuit die negativiteit te reageren. We leren je te handelen vanuit je (eigen)wijsheid en niet vanuit angst of boosheid.

Duurzaam leren

Ons doel is dat je na onze tussenkomst zelf in staat bent je persoonlijke ontwikkeling verder ter hand te nemen, de regie weer op te pakken. Niet alleen is je probleem of issue opgelost, maar je bent zelf in staat ook in de toekomst een wijs en passend antwoord te geven op veranderende omstandigheden en nieuwe uitdagingen. We beloven geen korte termijn wonderen, maar gaan voor lange termijn transformatie.

Ondernemen en Purpose

Wij geloven dat ondernemen niet hetzelfde is als veel geld verdienen. Voor ons gaat het om een zinvolle bijdrage leveren aan je omgeving. Wat heb jij te bieden aan de mensen om je heen. Of het nu gaat om je klanten, je aandeelhouders of je collega's. We geloven erin dat ieder mens een heel persoonlijke 'purpose' heeft. Een maatschappelijke roeping. Wij helpen je deze purpose expliciet te maken en in te zetten in je onderneming.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil je eens geheel vrijblijvend met ons praten, pak de telefoon, of mail ons en we maken snel een afspraak!


Met welke thema's kun je bij ons terecht?

Ik heb stress-stemmings- of angstklachten en weet niet hoe ik die de baas word. 

Ik ben manager en wil kunnen sparren over leiderschapsthema's. 

Ik wil een stap zetten in mijn loopbaan maar weet niet goed wat ik nu precies wil. 

Ik ben werkloos en wil werken aan mijn presentatie en zichtbaarheid.

Et cetera .. 

ACT-Coaching

Mindable biedt coaching aan op basis van ACT, Acceptance en Commitment Therapy. Een zeer succesvolle methodiek die door meer en meer coaches en therapeuten gevolgd wordt.

Er zijn een paar opvallende verschillen met andere methodieken van coaching. Hieronder de meest opvallende elementen van ACT coaching. 

 • Centraal binnen ACT staat de ontwikkeling van jouw Mindfulle vermogens.
 • ACT richt zich op een waardevol en vitaal leven.
 • In plaats van het vermijden leert ACT je het accepteren van moeilijke gedachten en gevoelens.
 • Bij ACT gaat het om psychologische flexibiliteit op de lange termijn.
 • ACT richt zich op gedragsverandering en niet op het krijgen van een goed gevoel.
 • ACT is gebaseerd op de RFT (Relational Frame Theorie) en het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en daardoor evindence based.

Wil je meer weten over ACT? Klik hier.

Voor wie?

Act coaching is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen zonder strijd te hoeven leveren met beperkende gedachten en gevoelens.

Heb je soms de ervaring dat je van alles moet van je verstand? (het is niet goed genoeg, het moet beter, meer, sneller, efficienter et cetera) Dat we naar onszelf en de wereld op een bepaalde manier MOETEN kijken. (het is nu eenmaal zo; zo hoort het en niet anders; et cetera)

Investering

Het volledige individueel ACT traject is een intake, waarin we de FIT-60 test doen (een test om je psychologische flexibiliteit te meten), en vervolgens 6 sessies van een uur. Liefst binnen een periode van 2 maanden. Het hele traject kost 365 euro incl BTW. 

Praktisch

De gesprekken vinden plaats bij Mindable, Louise de Colignylaan 2, 1623 MD in Hoorn. U kunt de gesprekken boeken via deze link.

Dit is wat onze coachee's zeggen ....


" De gesprekken hebben me enorm geholpen om na een flinke crisis mijn leven weer op orde te krijgen. Ik ben de coach (Kees) daar zeer dankbaar voor." 

Marieke


 • " Ik moest van mijn coach echt aan de slag, dat was wel even lastig af en toe maar het heeft me zo veel opgeleverd! De coaching heeft geresulteerd in een nieuwe betrekking waar ik echt mijn draai gevonden heb. Super bedankt! " 

  Daan


 • " Eindelijk mijn dwangmatigheid van me af kunnen schudden door de aanpak van Kees. Ik ga met veel meer liefde en compassie met mezelf om. Prettig voor mezelf en ook voor mijn omgeving." Super! 

  Annemiek

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  VIPcoaching

  Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als coach voor directie, hoger management, bestuurders en ondernemers binnen tal van organisaties en bedrijven. VIPcoaching bieden wij aan omdat we er van uitgaan dat er van jou excellent leiderschap wordt verwacht, vanuit kracht, authenticiteit en met visie. Wij willen graag je sparringpartner zijn voor deze thema's. Wij treden vooral op als vragenstellers en minder als adviseurs omdat je specialist bent op de inhoud (wat) en wij je kunnen begeleiden op het proces (hoe).

  Welke onderwerpen kunnen aan bod komen?

  • Hoe begeleid ik een reactief team naar pro-activiteit?
  • Hoe pas ik mijn stijl van leidinggeven hierop aan?
  • Hoe ontwikkel ik een heldere visie en hoe krijg ik die ook over het voetlicht?
  • Hoe ga ik om met stress, wat zijn mijn stress-indicatoren?
  • Hoe stuur ik op motivatie EN resultaten?
  • Hoe onderhandel ik met mijn peers, leveranciers, opdrachtgevers, klanten?
  • Hoe houd ik mezelf scherp en fit?
  • Hoe krijg ik meer bezieling in mijn werk en leven?
  • Et cetera...

  Jaarprogramma VIPcoaching

  Ik neem je een jaar lang helemaal onder mijn hoede. Dit is wat je allemaal krijgt:

  • 9 maandelijkse coachingssessies van 1,5 uur (ter waarde van € 1800). 
  • Online Mindfulnesstraining (ter waarde van € 395)
  • Toegang tot online VIPcoaching voor oefeningen, tips en psycho-educatie (ter waarde van € 350)
  • Toegang tot webinars. (ter waarde van € 150)
  • Onbeperkt vragen stellen per email of skype tussen de coachingsgesprekken door (ter waarde van € 365)
  • Deelname onze community, voor uitwisseling, successen delen en onderlinge ondersteuning. (gratis) 

  Zoals je ziet bedraagt de waarde meer dan € 3.000. De investering die ik vraag voor dit VIP-programma is 2000 euro. Betaling in termijnen is mogelijk. 

  We houden dit programma graag exclusief en daarom zijn er slechts vijf plekken per jaar beschikbaar. Er zijn nu nog twee plekken beschikbaar! 

  Zakelijke- en teamcoaching

  Wij hebben veel ervaring met coaching in een zakelijke omgeving. Het coachtraject richt zich op de ontwikkeling en het zelfsturend vermogen van de gecoachte. Hierbij wordt aangesloten op ervaringen en percepties van de gecoachte. Bewustzijn en verantwoordelijkheid worden tijdens de coachgesprekken vergroot. De coach heeft daarbij de rol van klankbord, ondersteuner en begeleider die de gecoachte bewust maakt middels het stellen van doeltreffende vragen en het inzetten van methoden en technieken die afgestemd zijn op de coachvraag en de gecoachte/cliënt.

  Naast individuele coaching verzorgen wij met regelmaat teamcoachingstrajecten, team-startups en teamreflectie-dagen. 

  Neem contact met ons op voor een passend programma. Prijs op aanvraag.