arrow_drop_up arrow_drop_down

ACT coaching

Op basis van een evidence based methode! 

Bereiken wat je nodig hebt! 

Hoe behaal je de resultaten die je nodig hebt om een betekenis en waardevol leven te leiden. 

'To coach' betekent letterlijk: 

Het op comfortable wijze vervoeren van mensen van de plek waar ze zijn naar de plaats waar ze willen zijn. 

10

Coachingsgesprekken

365

Dagen/ jaar beschikbaar

5

Toppers per jaar

Coaching op basis van ACT

Mindable biedt coaching aan op basis van ACT, Acceptance en Commitment Therapy. Een zeer succesvolle methodiek die door meer en meer coaches en therapeuten gevolgd wordt.

Er zijn een paar opvallende verschillen met andere methodieken van coaching. Hieronder de meest opvallende elementen van ACT coaching.

 

 • Centraal binnen ACT staat de ontwikkeling van jouw vermogens om te dealen met uitdagingen.
 • ACT richt zich op een waardevol en vitaal leven.
 • In plaats van het vermijden leert ACT je het accepteren van moeilijke gedachten en gevoelens.
 • Bij ACT gaat het om het ontwikkelen psychologische flexibiliteit.
 • ACT richt zich op gedragsverandering en niet op het krijgen van een "goed gevoel".
 • ACT is gebaseerd op de RFT (Relational Frame Theorie) en het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en daardoor evidence based. 

Voor wie?

  Act coaching is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen zonder strijd te hoeven leveren met beperkende gedachten en gevoelens.

  Heb je soms de ervaring dat je van alles moet van je verstand? (het is niet goed genoeg, het moet beter, meer, sneller, efficiënter et cetera)

  Dat we naar onszelf en de wereld op een bepaalde manier MOETEN kijken. (het is nu eenmaal zo; zo hoort het en niet anders; et cetera) Dan leer je met ACT een serie van zeer effectieve vaardigheden die je leren omgaan met ons ingewikkelde verstand. 

Niet (te veel) praten maar doen.

Uit zeer veel wetenschappelijk onderzoek blijkt dat transformatie vooral plaatsvindt na 'gedragsactivatie', en niet na eindeloos veel denken, overwegen, (in)voelen en analyseren. Onze coaching bestaat dan ook voornamelijk uit doen, ervaren en beweging! We nodigen onze coachees uit om vooral veel gedragsexperimenten te doen in hun eigen context, of dat nu werk is of privé. Dus naast de coachingsgesprekken doorleef je de opgedane inzichten in jouw eigen omgeving. 
These slides will be slide-able on the live version of your page!
Veel nieuwe inzichten.
De coaching heeft me veel nieuwe inzichten gebracht en het leven wat luchtiger gemaakt. Kees is een goede en fijne gesprekspartner en weet de juiste vragen te stellen. Een heel fijne plek, goede coach en waardevol traject, waar ik zowel privé als zakelijk mijn voordeel mee doe.
Helma ondernemer
Keerpunt in mijn leven.
Ik sliep slecht, ging  met tegenzin naar kantoor. En was gestressd en geen prettige collega. Toen besefte ik dat ik echt hulp nodig had om hier uit te komen. Na afloop van het traject voelde ik me echt herboren. Ik kan er weer tegenaan en heb weer plezier in wat ik onderneem. Een keerpunt in mijn leven.
Ronald advocaat

Hanteerbare technieken

Kees luisterde goed naar mijn verhaal, sloot aan bij mijn beleving  en deed  suggesties vanuit de "mindable"  gedachte. Je gaat dan samen met een goeie dosis humor aan de slag met serieuze vraagstukken. Resultaat is eenvoudig hanteerbare technieken die mij helpen een beetje lucht te blazen in tijden waarop ik dreig terug te vallen in "oude" patronen. Heel fijn!

Jeroen van Berkel opleider, begeleider

Investering

Het volledige individueel ACT traject is een intake (gratis en tot niets verplicht) , waarin we de FIT-60 test doen (een test om je psychologische flexibiliteit te meten), en vervolgens 6 sessies van een uur. Liefst binnen een periode van 2 maanden. Na een paar weken kom je terug voor het 7e gesprek waarin we voortgang besprekenen en evalueren.

Het hele traject kost 480 euro incl BTW (voor particulieren).  

Zakelijke prijzen op aanvraag.


Praktisch

Intake en sessies kunnen live en via skype, zoom of hangout. 

De coach

Mijn naam is Kees Dullemond. 

Je kunt hier meer over mij lezen, of op mijn pagina op Linkedin.  

Vrijblijvend en gratis kennismaken? 

                                   

VIP coaching FAQ

Welke garanties biedt Mindable voor de coaching?

Wij garanderen privacy aan onze coach-cliënten. Dat staat ook in ons privacyreglement. Daarnaast houden we ons aan de gedragsregels van de NOBCO en de Coachfinder. Tevens hebben wij een duidelijke klachtenregeling.

Wat is het verschil tussen therapie en coaching?

Therapie is probleem en verleden gericht. Coaching gaat over het bereiken van gewenste doelen, De coach richt zich vooral op het heden en de toekomst.

Wie maken gebruik van coaches?

Iedereen! Organisaties maken gebruik van coaches om het teamwork te verbeteren, of managers en medewekers te ondersteunen. Maar ook particulieren maken gebruik van coaches om te werken met levensvragen.

Welke methodes gebruiken we bij Mindable?

Allereerst staan de cliënt en de coachvraag voorop. Afhankelijk van vraag en behoefte kunnen wij putten uit een uitgebreide menu-kaart aan methodieken, zoals NLP, ACT, Mindful coachen, Verbindende communicatie, hypnose en systemisch werk.

Kun je afhankelijk worden van een coach?

Niet bij ons! Wij werken altijd aan eigenaarschap en autonomie, zodat onze cliënten meestal na een beperkte serie sessies ZELF in staat zijn om te gaan staan voor wat ze willen bereiken.

Waarom kan ik mezelf niet coachen?

We hebben allemaal een blinde vlek. Een gedeelte van ons gedrag, attitude of manier van denken dat ons belemmert, maar waar we geen zicht op hebben. De coach is gespecialiseerd om die voor je bloot te leggen. Pas dan kun je stappen zetten om je gewenste doelen te behalen.

Hoe werken we bij Mindable?

We weten uit heel veel onderzoek dat gedrag en context elkaar bekrachtigen of remmen. Echte transformatie vindt plaats in jouw eigen omgeving. Daarom bestaat een belangrijk deel van de coaching uit gedragexperimenten in jouw context of het nu werk of privé is, omdat het daar moet gebeuren.

                               

  

Wij gebruiken cookies