Page content

article content

We zijn aangesloten bij de NVNLP!

Inmiddels zo’n 6 jaar geleden zijn we begonnen als NLP instituut met het geven van NLP opleidingen. Ik ben zelf in 2012 door Arcturus in België gecertificeerd als Internationaal NLP trainer en op mijn trainerscertificaat prijkt het trotse zegel van de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP). Zelf was ik  vanaf 2000 lid van deze vereniging.

In die tijd was de NVNLP dé toonaangevende vereniging voor NLP van Nederland, maar door jaren van mismanagement, machtsmisbruik en vriendjespolitiek was de vereniging afgegleden tot een zeer bedenkelijk niveau. Een aanvraag in 2014 van mijn kant om als instituut aangesloten te worden verzandde in een bizarre Kafkaiaanse procedure. Ik zal jullie de details besparen, maar ik heb op dat moment besloten die procedure stop te zetten en ook mijn privé lidmaatschap te beëindigen. Dit was niet de club waar ik bij wilde horen!!

Maar er waait een nieuwe wind door de NVNLP! Het oude bestuur heeft plaats gemaakt en een paar nieuwe frisse en enthousiaste bestuursleden hebben het roer overgenomen. Ik werd actief benaderd of ik mijn lidmaatschap opnieuw wilde overwegen. En getroffen door zoveel enthousiasme heb ik dat natuurlijk gedaan. Ik heb ook meteen weer een nieuwe aanvraag gedaan voor aansluiting als Mindable bij de NVNLP. En na een professionele en vlotte procedure kan ik trots meedelen:

We zijn als Mindable aangesloten bij de NVNLP!

Wat betekent dit nu voor de deelnemers van onze NLP practitioner opleiding? Je krijgt nu op je certificaat het zegel van de NVNLP! En dat stelt echt weer wat voor! Je hoort bij de groep enthousiaste NLP-ers die opgeleid zijn door een instituut dat zich gecommitteerd heeft aan de kwaliteitseisen van de  NVNLP.

Voor ons een reden voor een feestje!

Comment Section

0 reacties op “We zijn aangesloten bij de NVNLP!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);