arrow_drop_up arrow_drop_down

Het aanbod

"One day or day one ....
YOU decide"  

Onze online - en coachingsprogramma's. Starten wanneer jij wilt! 

Blended Mindfulness

Mooie mix van een online mindfulnesstraining in je eigen ritme en met maximale persoonlijke begeleiding. Je kunt op ieder moment starten. Nu tijdelijk met  "Coronakorting". 

Wandelcoaching

Een coachingsgesprek in de natuur, al wandelend en genietend. Dit blijkt ook in Coronatijd zo effectief te zijn. Zeker nu er veel behoefte is aan een goed gesprek, omdat veel mensen in hun bubbeltje vastlopen. Probeer het een keer uit! Neem contact met me op. 

Individuele coaching

7 coachingsgesprekken volgens de allernieuwste inzichten uit de positieve psychologie. Tijdens deze gesprekken staat jouw coach-vraag centraal. Dat kan stress gerelateerd zijn, zakelijk of privé, gaan over leiderschaps-issues, grenzen stellen, piek prestaties, et cetera. 

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan! 

Individuele Mindfulness training

Ben je geen groepsmens of komt het eenvoudig beter voor je uit om overdag één op één mindfulnesssessies af te spreken op de momenten die voor jou uitkomen, dan is dit jouw beste optie. 

Lees verder over de trainingen, workshops en retraites

De Gouden Loslaat Formule

Ook last van lastige gedachten, emoties of omstandigheden? 

Leer in 4 ochtenden loslaten volgens de allernieuwste wetenschappelijke methodes. 


Start 30 oktober 2020   VOL

Mindfulness, meditatie, retraite

Home retreat 

Dit najaar geen stiltedag, maar een ' geheel verzorgde'  online home-retreat. Een hele dag stilte, meditatie, bewegen, mooie inspirerende teksten etc. Na aanmelding krijg je een link waarmee je toegang krijgt tot de online-omgeving waarmee we je door de retreat heen loodsen. 


Voor Sangha abonneehouders geldt dat jullie vanuit de elearning gratis kunnen deelnemen. 


De home retreat vind plaats op zondag 29 november 2020

Mindfulness plus

Acht weekse mindfulness training (MBCT), inclusief abonnement op de Mindful Sangha. Dit om ook na de training maximaal geïnspireerd de beoefening voort te zetten. 


Start 18 januari 2021   Word opnieuw gepland. 

De Gouden Loslaat Formule

Ook last van lastige gedachten, emoties of omstandigheden? 

Leer in 4 ochtenden loslaten volgens de allernieuwste wetenschappelijke methodes. 


Start 13 januari 2021    Word opnieuw gepland

Mindfulness Awareness Voorjaars Retraite

Drie dagen genieten van stilte, rust en ruimte op een prachtige landelijke plek in Noordholland. Meditatie, mindful wandelen, goede gesprekken bij de houtkachel, lekker eten en drinken. (vegetarisch) 


Data: 20 tot en met 23 april 2021  Gecancelled ivm de lockdown

Stiltedag

Twee keer per jaar organiseren we een stiltedag. Een dag waarin je even helemaal niets moet en alleen maar hoeft te zijn, met jezelf. Mediteren, mindful lopen, een wandeling, heerlijke lunch. en je bent weer helemaal verkwikt en gereset. 


Data: juni 2021 (word nog gepland)  

Maritieme Mindfulness Retraite

Gloednieuw! 

Tweedagen zeilen op het IJsselmeer en de Waddenzee op een prachtige klipper. Mindfulness, mediteren en lekker met je kop in de wind, genieten van de elementen en fysiek bezig zijn. Heerlijk! 


Data: 7 tot 9 juni 2021

Mindfulness Awareness Najaars Retraite

Drie dagen genieten van stilte, rust en ruimte op een prachtige landelijke plek in Noordholland. Meditatie, mindful wandelen, goede gesprekken bij de houtkachel, lekker eten en drinken. (vegetarisch) 


Data: 11 t/m 14 oktober 2021

Retraite, meditatie, Boeddhisme

Stilteretraite in Boeddhistisch Klooster in Huy. 

Stilteretraite in een Boeddhistisch Klooster in België. Prachtige omgeving, mooie natuur. Teaching van een Tibetaanse Lama (Meditatie Meester) 


Word gepland in het najaar 2021

Wij gebruiken cookies