Page content

article content

Samen met de School van het Gouden Rozenkruis organiseren we de Dag van de Stilte op 27 oktober

Persbericht!

Mindable van Kees Dullemond en de School van het Gouden Rozenkruis organiseren samen een Dag van de Stilte! Deze dag brengt een ode aan de stilte en maakt ruimte voor zingeving en bezinning.

Op zondag 27 oktober open wij onze deuren voor iedere liefhebber van de stilte! Kees Dullemond en de School van het Gouden Rozenkruis Hoorn hebben de handen in een geslagen om de stilte te vieren! Rust en stilte is steeds moeilijker te vinden in deze wereld, vreemd genoeg moeten we daarvoor een afspraak in onze agenda zetten! Toch is er bij velen behoefte aan stilte en zingeving. Vanuit de boeddhistische achtergrond van Kees Dullemond en vanuit het gedachtengoed van het Rozenkruis gaan we in op de teksten van Blavatksy en met name haar boek: De stem van de Stilte. We starten de dag met een stiltewandeling. En er is een lunch. De middag eindigt met een bezoek in onze tempel.

Het gehele programma duurt van 11:30-16:30 en is binnenkort te vinden op de volgende websites:

www.mindable.nl

www.dagvandestilte.nl

www.rozenkruis.nl

De School van het Rozenkruis is verhuisd, van de Roode Steen 15, waar ze meer dan 30 jaar  actief is geweest naar ons nieuwe adres: Breed 26 te Hoorn. De school van het Gouden Rozenkruis is sinds 14 september op de begane grond van dit monumentale pand gevestigd!

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Jet de Vries-Dijkstra van de School van het Rozenkruis: 06-40329313/tjdijksta@online.nl of met Kees Dullemond van Mindable: 0229 843325 info@mindable.nl.

Comment Section

0 reacties op “Samen met de School van het Gouden Rozenkruis organiseren we de Dag van de Stilte op 27 oktober

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);