“Drie dagen ondergedompeld worden in Neuro Linguïstisch Programmeren”

Hoe zou het voor je zijn om meer grip te krijgen op jouw communicatie? En dat in drie dagen. Mindable biedt in Hoorn de driedaagse NLP-intensive aan.

Wil je de eerste stap zetten op het pad naar een liefdevolle en effectieve manier van denken en handelen? De M-NLP- intensive geeft de mogelijkheid om kennis te maken met deze zeer gestructureerde manier van leren en ontwikkelen. Je leert meer en meer vanuit je hart te leven.
Na de drie dagen heb je degelijke kennis gemaakt met de kern van NLP. Je bent direct in staat om dit in de praktijk toe te passen. Verder weet je hoe je door de inzet van je eigen communicatie een gevoel van veiligheid en vertrouwen kunt creëren bij gesprekspartner(s). Je krijgt de middelen in handen sterker en beter invloed uit te oefenen in je communicatie.
Tijdens deze intensive nemen we je mee naar de fundamenten van NLP. We wisselen theorie af met het doen van oefeningen, omdat we er van overtuigd zijn dat ervaren en doen de beste manier van leren is.

Meer lezen over NLP? Klik hier!

Tijdens deze driedaagse training staan de volgende vragen centraal:

  • Wat is NLP precies en hoe is het ontstaan?
  • Hoe verhoog ik mijn creativiteit?
  • Hoe leer ik te communiceren met impact?
  • Hoe kan ik door mijn verbale en non-verbale communicatie optimaal contact maken met anderen?
  • Hoe werk ik gestructureerd aan mijn emotionele rust en stabiliteit.
  • Hoe stem ik me beter af op mijn gesprekspartner(s) en hoe kan ik meer sturing geven aan mijn eigen communicatie?
  • Hoe creëer ik meer flexibiliteit in mijn communicatie en handelen?

Tijdens deze drie dagen leer je een aantal zeer krachtige NLP-technieken zodat je beter communiceert en ook jezelf beter leert kennen.

“Tijdens deze driedaagse NLP heb ik mezelf beter leren kennen. Ben meteen dat moeilijke gesprek met m’n baas aangegaan, met succes!! “

Eric Hansen, zorg-coördinator

Praktische informatie

Aan deze opleiding zijn geen eisen ivm de vooropleiding van toepassing. Naast deze drie dagen is er geen verdere studiebelasting.

data: 28, 29 en 30 juni 2018 en de tijden zijn van 10.00 uur tot 17.30 uur.

Locatie: Oostereiland Hoorn

Investering: De kosten voor de NLP intensive bedragen € 395,-

Trainer: Kees Dullemond

Mocht je na de NLP intensive enthousiast zijn en door willen gaan met een NLP-practitioneropleiding, dan wordt het bedrag van de NLP intensive in mindering gebracht op de opleidingskosten van NLP-practitioner.