Wat mij fascineert

Dat zijn de drijfveren achter ons gedrag. Hoe lever je een zinvolle bijdrage aan je omgeving en wanneer hapert dat? Hoe leer je meer en meer te vertrouwen op je innerlijke kompas en bouw je de kracht op om dat om te zetten in resultaten.

Achtergrond

Ik ben internationaal gecertificeerd NLP-trainer en Transpersoonlijk Coach Counselor, senior Mindfulness-trainer en ACT-therapeut, gekoppeld aan een gedegen spirituele vorming. Vanaf mijn 18e heb ik me verdiept in meditatie en Boeddhistische psychologie. In 1994 ben ik leerling geworden van de lama’s van het Tibetaans Instituut in België en Dzogchen student bij Tenzin Wangyal Rinpoche.

Meditatie is een integraal deel van mijn leven. Ik heb diverse retraites gevolgd onder andere bij prof. John Teasdale, Christina Feldman en Traleg Rinpoche. Mijn inspiratiebronnen zijn onder meer Ken Wilber, Namkhai Norbu Rinpoche, Chogyam Trungpa Rinpoche en Eric Schneider.

Als trainer en coach ben ik ruim 25 jaar actief in het bedrijfsleven. Persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en samenwerken zijn thema’s waarmee ik als trainer en begeleider veel ervaring opgedaan heb. Mensen waarmee ik werk kenmerken mij als toegankelijk en helder in mijn aanpak en ik schuw niet te confronteren. Naast het geven van trainingen heb ik de afgelopen tientallen jaren diverse toppers uit het bedrijfsleven, ondernemers en mensen uit het openbaar bestuur en de politiek gecoacht.

Naast mijn werk vanuit Mindable ben ik de afgelopen 8 jaar als docent coaching/ coachende vaardigheden verbonden aan het opleidingsinstituut van Justitie. (SSR)

Ondernemer met een purpose

Sinds 2000 ben ik zelfstandig ondernemer. Niet omdat het ondernemen voor mij een doel op zich is, maar omdat ik op deze manier het beste van betekenis kan zijn. Mijn purpose, maatschappelijke roeping, is mensen te helpen om tot volle ontplooiing te kunnen komen.

Daarbij is mijn Boeddhistische achtergrond leidend. Liefdevolle vriendelijkheid, compassie en vrijgevigheid zijn voor mij drijvende motivaties om vorm te geven aan mijn mooiste wereld.


Lid van: