Page content

Inèza Messack

Inèza


Als systemisch coach en opsteller van familie- en organisatie opstellingen onderzoek ik samen met de vraagsteller de diepere betekenis en systemische oorsprong van problemen en belemmeringen in het hier en nu. Daarbij verbind ik me niet alleen met de vraag maar kijk ook naar alle betrokken systemen en herhalende patronen. Met een opstelling krijgen we inzicht in de onderliggende dynamieken. We onderzoeken wat er in het systeem nodig is om een beweging te kunnen maken; Een systemische beweging waardoor ruimte ontstaat voor verwerking, loslaten en ontwikkeling.

Mijn eerste kennismaking met systemisch werken was omstreeks 2010 toen ik het boek ‘Beelden van de Ziel’ van Daan van Kampenhout las; een samenvatting van zijn correspondentie met een van de grondleggers Bert Hellinger. Het was een eyeopener en het startpunt van mijn ontwikkelpad tot systemisch coach en trainer.

Ik heb diverse opleidingen in Systeemdynamieken in Families en Organisaties gevolgd bij het Hellingerinstituut in Groningen. Sinds 2014 geef ik trainingen en workshops, begeleid ik opstellingen en werk ik als systemisch coach.
Daarnaast heb ik Bedrijfsinformatica (HvA) en Human Resource Management (AVANS) gestudeerd, en werk ruim 25 jaar voor overheden (o.a. waterschappen) en het bedrijfsleven.

Ik heb een Nederlands-Indische achtergrond, ben geboren in Groningen en woonachtig in Noord-Holland. In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag of maak muziek met mijn funk- en soul band.
Kernwoorden: verbinding, vertrouwen, professioneel, plezier, ontdekken.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);