Page content

Hanneke van der Voort

Hanneke is al meer dan 12 jaar actief in het gebied van NLP en Hypnose.
Van jongs af aan al is ze al gefascineerd door het gedrag van mensen en de onderlinge dynamieken die zich afspelen in het contact tussen mensen. Om een gedegen basis te ontwikkelen volgde zij de opleidingen als Trainer NLP bij Eric Schneider en als Trainer HNLP & Brain-Based Leadership bij John Overdurf.
Gedreven door continue groei en ontwikkeling volgde zij daarnaast nog een breed scala aan extra NLP en Hypnose trainingen.
Door de jaren heen verdiepte Hanneke zich steeds meer in de patronen die mensen vastzetten en weerhouden te bewegen in de richting die ze willen en verlangen; de “Stuck States” Haar streven is dan ook om mensen hieruit los te laten komen zodat ze meer keuzevrijheid, vindingrijkheid en bewegingsvrijheid ervaren. “Core-Change” is hierin een sleutelwoord voor haar.
Ze specialiseerde ze zich in IEMT en werd als trainer erkend door Andrew Austin,. Hieruit ontstond een samenwerking met Austin en werd ze contact persoon voor “the Association of IEMT Practitioners” in Nederland en België.
Naast IEMT verdiepte Hanneke zich ook in “The Core-Transformation Process” en verzorgd ze met licentie van Connirae Andreas hier ook training in.
Het mooie aan deze beide methodes, voor Hanneke, is dat de verandering plaats vindt vanuit het natuurlijk vermogen van de persoon zelf en niet wordt opgedrongen van buitenaf. Mensen verbinden zichzelf weer op dieper niveau met hun potentieel en kunnen vanuit deze verbinding op een nieuwe manier door de wereld heen bewegen